Vragen? Neem contact op met Guido: 06 48 52 47 72 mail@guidovermeeren.nl

Persoonlijke coaching

Voor persoonlijke ontwikkeling met professioneel resultaat!

Elke ondernemer of manager herkent het: je staat alleen en kunt een probleem niet (snel genoeg) oplossen. Het is dan fijn om met iemand te kunnen sparren en andere invalshoeken te horen. Om op die manier je knelpunten weg te nemen. Ondernemerscoach Guido Vermeeren is dan een klankbord van niveau!

Guido Vermeeren - ondernemerscoach & leiderschapstrainer

 

Je hebt het in je! (maar hoe krijg je het eruit?)

Aan motivatie ontbreekt het jou als ondernemer of manager over het algemeen niet. Jouw vakmanschap is niet alleen aangeboren talent, je hebt het door opleiding en ervaring ontwikkeld. Maar zo zal ook jouw natuurlijk ondernemers- en leiderschapstalent pas succesvol worden als je deze vaardigheden goed hebt ontwikkeld.

Net als bij het ontwikkelde vakmanschap gaat dat zelden vanzelf, zonder een professionele opleiding of begeleiding. Theoretische kennis kan eventueel worden opgedaan door (zelf-)studie en het volgen van een training, maar dit blijkt in de praktijk weinig effectief. En managementvaardigheden en commerciƫle en bedrijfsmatige inzichten ontwikkel je niet uit een boek, maar door vallen en opstaan (niet effectief) of bij een gespecialiseerde ondernemerscoach (effectief).

Ondernemerscoach Guido Vermeeren geeft je heldere inzichten en praktische handvatten en helpt je om de weg naar succes vast te stellen en te realiseren. Je groeit in senioriteit, professionele communicatie en leiderschap. Daarnaast krijg je toegang tot een enorm netwerk van mogelijke hulpbronnen voor jou en de organisatie.

Hoe goed je ook bent in je vak, iedereen loopt op een gegeven moment vast tegen zijn eigen plafond. Wil jij jezelf ontstijgen, verleg je horizon dan bij ondernemerscoach Guido Vermeeren!

Ondernemerscoach Guido Vermeeren

Guido laat ondernemers en managers enorme slagen maken als het gaat om het ontwikkelen van zowel zichzelf als hun organisatie of team. Je leert in korte tijd van middelmatig naar excellent presteren te groeien en dit soepel over te dragen aan je medewerkers.

Omdat jouw eigen persoonlijkheid en drive als basis worden gebruikt voor het effectiviteitstraject leer je geen trucje, maar maak je het je eigen. Hierdoor is er na verloop van tijd geen terugval, zoals je dat na gewone trainingen wel ziet. Je ondernemerscoach leert je om je eigen talenten echt beter en als vanzelfsprekend in te zetten en geeft handvatten om je valkuilen te omzeilen en zelfs naar je hand te zetten.

Geen adviseur, maar een partner

Om op topniveau effectief te kunnen coachen, zal een ondernemerscoach kennis en ervaring moeten hebben van het ondernemerschap, het management, de bedrijfscultuur, het motiveren en leidinggeven en de verantwoordelijkheid voor een organisatie. Naast zijn ervaring als ondernemerscoach en leiderschapstrainer heeft Guido ruim vijfentwintig jaar praktijkervaring als manager, directeur en zelfstandig ondernemer. En door zijn grote passie voor het ontwikkelen van mensen en teams, zijn energieke persoonlijkheid en zijn rugzak met ervaring en opleidingen, is hij als ondernemerscoach voor velen een prettige, betrouwbare en bekwame sparringpartner die als geen ander in staat is om zich (uit ervaring) te verplaatsen in de positie en de problematiek van een persoon en een organisatie.

Meteen aan de slag

Heb jij het gevoel dat het beter kan en moet? Dat je grip wilt krijgen op jouw persoonlijke slagkracht en de motivatie van je team? Dat je nieuwe doelen wil stellen en wil waarmaken?

Maak dan nu meteen een afspraak met ondernemerscoach Guido Vermeeren voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Wil je meer informatie? Bekijk dan eens onderstaand filmpje, waarin Guido bij RTL LifestyleXperience uitlegt wat coaching precies is.

Guido confronteert en spiegelt. Dat was spannend, maar maakte heel veel duidelijk. Zijn coaching heeft mij inzichten gegeven in mijn gedrag, waardoor ik de stappen kan maken die ik eerder had willen maken, als ik mezelf niet had tegengehouden. De door hem gebruikte tool, Personal Color, werkte confronterend, op een zeer prettige manier. Met de uitslagen kan ik jaren door!

Monique Donga Directie, MDOrganized

>> bekijk alle reviews

Ben jij klaar voor meer succes?

Onderneem dan nu actie!