Vragen? Neem contact op met Guido: 06 48 52 47 72 mail@guidovermeeren.nl

Masterclass Effectief Leiderschap

Voor persoonlijke ontwikkeling met professioneel resultaat!

Speciaal voor managers en leidinggevenden, die no-nonsense, effectief en direct inzichten en handvatten willen om beter resultaat uit zichzelf, hun medewerkers en hun organisatie te halen, organiseert leiderschapstrainer Guido Vermeeren de Masterclass Effectief Leiderschap. Deze succesvolle masterclasses starten regelmatig en ook bij jou in de regio!

Tijdens de Masterclass Effectief Leiderschap leer je alles over effectief en in-effectief gedrag, de succesvolste leiderschapsstijlen en hoe je jouw team kunt motiveren.

Ook maak je kennis met de 25 meest succesvolle leiderschapsmodellen en kun je na iedere sessie direct jouw nieuw verworven competenties in de praktijk toepassen.

Je doet dit in tien halve dagen samen met een select groepje mede-managers in jouw eigen regio.

Masterclass Effectief Leiderschap

Meer weten over Effectief Leiderschap?

Download dan hier de complete brochure over de Masterclass Effectief Leiderschap.
Of maak een afspraak voor een vrijblijvend informatiegesprek. De beste investering doe je in jezelf!

De masterclass Effectief Leiderschap

 • Ben jij ondernemer, directeur, manager of leidinggevende?
 • Is het resultaat van een organisatie, afdeling of team van jou afhankelijk?
 • Ben en voel jij je verantwoordelijk voor jouw mensen, de bedrijfsdoelstellingen, de targets en de toekomst?
 • Wil je het maximale uit jezelf en je organisatie halen? Jezelf en jouw team effectief en doelgericht laten samenwerken?
 • Zoek je hiervoor praktisch toepasbare handvatten en inzichten?

Dan is de Masterclass Effectief Leiderschap de sleutel tot het realiseren van jouw doelen! Deze masterclass haalt het beste uit jezelf, je functioneren en je doelstellingen.

Je gaat grenzen verleggen en jouw persoonlijke effectiviteit vergroten. Je ontdekt hoe je lastige situaties naar je hand zet en hoe je beter kunt omgaan met medewerkers of met opdrachtgevers.

Kortom, je ontwikkelt alle vaardigheden en competenties voor professioneel en succesvol Effectief Leiderschap! De masterclass wordt afgestemd op je persoonlijke doelstelling en op actuele vraagstukken uit jouw (werk-)omgeving.

Wat ga je in deze masterclass doen, beleven, leren, ervaren en toepassen?

 • Zelfkennis:
  Je gaat jouw eigen valkuilen en zwaktes herkennen en leert ze te ontwijken. En je gaat jouw persoonlijke talenten en krachten erkennen en deze veel beter inzetten.
 • Mensenkennis:
  Je wordt bedreven in persoonlijkheids- en gedragsherkenning. Zowel dat van jezelf, van je team, van klanten en dus ook van familie en vrienden.
  Geen zweverige toestanden, maar onderbouwde, heldere en toepasbare modellen. Inclusief alle handvatten om er ook in de praktijk succesvol mee om te gaan.
 • Senioriteit:
  Je gaat werken op basis van respect en ontzag, in plaats van op basis van functie en gezag. Je groeit uit tot een gerespecteerd, invloedrijk en charismatisch leider.
 • Zelfstandigheid:
  Jij blijft verantwoordelijk, maar jouw mensen gaan eigenaarschap nemen. Stop met alle ballen in de lucht proberen te houden en leer aansturen, overdragen en delegeren.
 • Leiderschap:
  Je gaat bij iedere medewerker de (voor hem) meest effectieve leiderschapsstijl inzetten. Je zult versteld staan van het effect op je team, als je weet wat je bij de één wel, en bij de ander juist niet moet doen.
 • Motivatie:
  Je leert op een positieve, maar krachtige manier de mensen om je heen te motiveren en stimuleren. Creëer teamgeest, harmonie, gunfactor, eigenaarschap en resultaatgerichtheid.
 • Communicatie:
  Je gaat helder, constructief en professioneel communiceren. Hoe breng je het beste jouw boodschap over en wat is het verschil tussen horen en begrijpen?
 • Commercie:
  Jouw manier van communiceren, omgaan met en invloed op je mensen wordt aanzienlijk effectiever. Dus is het logisch dat jouw empathisch vermogen om klanten beter aan te voelen ook vergroot. De kleine stap om dit commercieel in te zetten slaan we in deze masterclass niet over.
 • Energie:
  Je komt in je kracht en gaat met veel minder moeite veel meer bereiken. Enthousiasme, trots, plezier en slagkracht maken werk leuk! Zo vind je de balans tussen werk en privé!
 • Doel:
  Je gaat jouw persoonlijke en beroepsmatige doelen helder vaststellen en formuleren. Dan zet je de koers uit en leer je focussen en vasthouden. Concretiseer wat je wilt bereiken en dwing je successen af! Natuurlijk is er altijd ruimte om jouw persoonlijke leerdoelen in te brengen of specifieke situaties uit de dagelijkse praktijk als trainingsvoorbeeld te stellen. Ook is het mogelijk om tussentijds een persoonlijk gesprek met jouw leiderschapstrainer te hebben.

Wederzijds vertrouwen, veiligheid, respect en discretie zijn evident.

Over de Masterclass Effectief Leiderschap

 • In tien intensieve dagdelen ontwikkel je jezelf op alle gebieden die met effectief leiderschap, interactie, (samen-)werken en effectiviteit te maken hebben.
 • De eerste sessie is de kennismaking en intakesessie. Deze is gratis en vrijblijvend. Pas hierna beslis je of je wel of niet verder gaat.
 • We werken altijd in kleine groepjes van vijf tot acht personen. Je weet dus zeker dat alle onderwerpen die voor jou belangrijk zijn de volledige aandacht en tijd krijgen.
 • Alle deelnemers zijn ondernemers en/of managers. Je ontwikkelt jezelf op hoog niveau en op de praktijk gericht. Samen, naast, van en met elkaar. Je hebt steun aan elkaar en vormt al snel een blijvend netwerk van sparringpartners.
 • We doen dit in een veilige en prettige omgeving, op locaties in heel Nederland. Dus ook bij jou in de buurt.
 • Je ontvangt een professioneel gedrags- en persoonlijkheidsprofiel van jezelf en een 360° feedbackprofiel over jou, ingevuld door mensen uit je eigen privé- en zakelijke omgeving. Dit vormt het vertrekpunt en de basis van jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Geen vage “geitenwollensokken” gesprekken, maar een resultaatgerichte aanpak met de meest succesvolle modellen over management, communicatie, motivatie en effectief leiderschap, in een traject dat zichzelf al talloze malen heeft bewezen.
 • De leiderschapstrainer is zelf ruim 25 jaar manager en ondernemer geweest en kent alle situaties, uitdagingen en (ontwikkel-)kansen ook uit eigen ervaring. Dat praat heel anders!
 • Na iedere sessie heb je een aantal items geleerd, die je direct in de praktijk kunt toepassen. Dit is de meest effectieve en snelle manier om jezelf te ontwikkelen en direct resultaat neer te zetten.
 • Duidelijke hand-outs en naslagwerken over alle besproken en behandelde leerstof en modellen.
 • Praktijk en theorie sluiten naadloos op elkaar aan.

Deze masterclass heeft als thema effectief leiderschap. Vanzelfsprekend verbeter je hier dus niet alleen je eigen persoonlijke en professionele vaardigheden, maar leer je ook hoe je de nieuw verworven inzichten en competenties aan je eigen medewerkers en teams kunt overdragen.

Door mee te doen groei je dus niet alleen zelf, maar laat je jouw hele afdeling of organisatie groeien! Dat bedoelen we met effectief!

Leiderschapstrainer Guido Vermeeren

Om op topniveau effectief leiderschap te kunnen doceren, zal een trainer kennis en ervaring moeten hebben van het ondernemerschap, het management, de bedrijfscultuur, het motiveren en leidinggeven en de verantwoordelijkheid voor een organisatie. Naast zijn ervaring als ondernemerscoach en leiderschapstrainer heeft Guido ruim vijfentwintig jaar praktijkervaring als manager, directeur en zelfstandig ondernemer en gaf daarbij leiding aan meerdere teams van verschillende niveaus. En door zijn aangeboren passie voor het ontwikkelen van mensen en teams, zijn energieke persoonlijkheid en zijn rugzak met ervaring en opleidingen, is hij voor velen een prettige, betrouwbare en bekwame sparringpartner die als geen ander in staat is om zich (uit ervaring) te verplaatsen in de positie en de problematiek van een persoon en een organisatie.

Investering Masterclass Effectief Leiderschap

 • De totale investering bedraagt slechts € 2.950,- excl. BTW en is fiscaal aftrekbaar.
 • De eerste sessie is vrijblijvend en gratis! Dit is de kennismaking en intakesessie. Hierin leer je veel over jezelf, de andere deelnemers en krijg je al aardig wat tools voor effectief leiderschap. En het biedt je de kans om vrijblijvend te kijken of het iets voor je is.
 • Na de eerste sessie beslis je of je de masterclass Effectief Leiderschap (die in totaal tien sessies omvat) wel of niet wilt vervolgen.
 • Al met al krijg je een half jaar professionele begeleiding om jezelf als mens en als leider te ontwikkelen.
 • Al direct vanaf de start van het traject ontwikkel je jezelf en daarmee ook het rendement van je team naar een hoog en professioneel niveau, waardoor er vrijwel altijd sprake is van een bijzonder korte terugverdientijd (ROI).

Tijd voor actie!

Ben jij er klaar voor om meer grip en controle te krijgen over jouw groei, ambities en functie? Ben jij er klaar voor om een effectief leider te worden?

Klik dan nu hieronder in de kaart op de GRATIS kennismakingssessie bij jou in de buurt en schrijf je in!

Kaart wordt geladen...

Masterclasses

 • Geen masterclasses gepland

Het afgelopen half jaar een zeer leerzame masterclass effectief leiderschap bij Guido gevolgd. De materie wordt door Guido toegepast op de praktijk! Waardoor het ook goed toepasbaar en herkenbaar is.

Mariska van Lith Bedrijfsleider bij café zalen de Lachende Vis 1 januari 1976

>> bekijk alle reviews