Vragen? Neem contact op met Guido: 06 48 52 47 72 mail@guidovermeeren.nl

Masterclass Effectief Ondernemen

Met Minder Moeite Meer Marge? MMMMM..... dat wil ik ook!

Speciaal voor ondernemers die no-nonsense, effectief en direct handvatten willen om beter resultaat uit zichzelf, hun medewerkers en hun organisatie te halen, organiseert ondernemerscoach Guido Vermeeren de Masterclass Effectief Ondernemen.

Nieuwe masterclasses starten regelmatig en ook bij jou in de regio!

Tijdens de masterclass Effectief Ondernemen leer je alles over effectief en in-effectief gedrag, de succesvolste leiderschapsstijlen en hoe je jouw team kan motiveren. Je leert hoe je aanzienlijk beter met klanten communiceert, de slagingskans van salesgesprekken en offertes vergroot en de gunfactor positief beïnvloed. Ook maak je kennis met de 25 meest succesvolle managementmodellen en kun je na iedere sessie direct jouw nieuw verworven competenties in de praktijk toepassen. En natuurlijk krijg je tips om een succesvolle ondernemer te worden.

Je doet dit in negen dagen samen met een select groepje mede-ondernemers in jouw eigen regio.

Meer weten over Effectief Ondernemen?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend informatiegesprek. De beste investering doe je in jezelf!

De masterclass Effectief Ondernemen

 • Ben jij ondernemer, directeur, manager of leidinggevende?
 • Is het resultaat van een organisatie, afdeling of team van jou afhankelijk?
 • Ben en voel jij je verantwoordelijk voor jouw mensen, de bedrijfsdoelstellingen, de targets en de toekomst?
 • Wil je het maximale uit jezelf en je organisatie halen? Jezelf en jouw team effectief en doelgericht laten samenwerken?
 • Zoek je hiervoor praktisch toepasbare handvatten en inzichten?

Dan is de Masterclass Effectief Ondernemen de sleutel tot het realiseren van jouw doelen! Deze masterclass haalt het beste uit jezelf, je functioneren, je onderneming en je doelstellingen. Je gaat grenzen verleggen en jouw persoonlijke effectiviteit vergroten. Je ontdekt hoe je lastige situaties naar je hand zet en hoe je beter kunt omgaan met medewerkers of met opdrachtgevers. Kortom, je ontwikkelt alle vaardigheden en competenties voor professioneel en succesvol ondernemen! De masterclass wordt afgestemd op je persoonlijke doelstelling en op actuele vraagstukken uit jouw (werk-)omgeving.

Wat ga je in deze masterclass doen, beleven, leren, ervaren en toepassen?

 • Zelfkennis:
  Je gaat jouw eigen valkuilen en zwaktes herkennen en leert ze te ontwijken. En je gaat jouw persoonlijke talenten en krachten erkennen en deze veel beter inzetten.
 • Mensenkennis:
  Je wordt bedreven in persoonlijkheids- en gedragsherkenning. Zowel dat van jezelf, van je team, van klanten en dus ook van familie en vrienden. Geen zweverige toestanden, maar onderbouwde, heldere en toepasbare modellen. Inclusief alle handvatten om er in de praktijk ook succesvol mee om te gaan.
 • Ondernemersperceptie:
  Waar staat jouw organisatie in vergelijking tot de concurrentie? Wat zijn jouw Unique Selling Points (USP)? Hoe vergroot je de huidige marktpositie? Hoe vergroot je de marges zonder omzet te verliezen?
 • Senioriteit:
  Je gaat werken op basis van respect en ontzag, in plaats van op basis van functie en gezag. Je groeit tot een gerespecteerd, invloedrijk en charismatisch leider.
 • Zelfstandigheid:
  Jij blijft verantwoordelijk, maar jouw mensen gaan eigenaarschap nemen. Stop met alle ballen in de lucht proberen te houden en leer aansturen, overdragen en delegeren.
 • Leiderschap:
  Je gaat bij iedere medewerker de (voor hem) meest effectieve leiderschapsstijl inzetten. Je zult versteld staan van het effect op je team, als je weet wat je bij de één wel, en bij de ander juist niet moet doen.
 • Motivatie:
  Je leert op een positieve, maar krachtige manier de mensen om je heen te motiveren en stimuleren. Creëer teamgeest, harmonie, gunfactor, eigenaarschap en resultaatgerichtheid.
 • Communicatie:
  Je gaat helder, constructief en professioneel communiceren. Hoe breng je het beste jouw boodschap over en wat is het verschil tussen horen en begrijpen?
 • Commercie:
  Jouw manier van communiceren, omgaan met en invloed op je mensen wordt aanzienlijk effectiever. Dus is het logisch dat jouw empathisch vermogen om klanten beter aan te voelen ook vergroot. De kleine stap om dit commercieel in te zetten slaan we in deze masterclass niet over.
 • Energie:
  Je komt in je kracht en gaat met veel minder moeite veel meer bereiken. Enthousiasme, trots, plezier en slagkracht maken werk leuk! Zo vind je de balans tussen werk en privé!
 • Doel:
  Je gaat jouw persoonlijke en beroepsmatige doelen helder vaststellen en formuleren. Dan zet je de koers uit en leer je focussen en vasthouden. Concretiseer wat je wilt bereiken en dwing je successen af! Natuurlijk is er altijd ruimte om jouw persoonlijke leerdoelen in te brengen of specifieke situaties uit de dagelijkse praktijk als trainingsvoorbeeld te stellen. Ook is het mogelijk om tussentijds een persoonlijk gesprek met jouw ondernemerscoach te hebben. Wederzijds vertrouwen, veiligheid, respect en discretie zijn evident.

Over de Masterclass Effectief Ondernemen

 • In negen intensieve dagen ontwikkel je jezelf op alle gebieden die met succesvol ondernemen, interactie, (samen-)werken en effectiviteit te maken hebben.
 • We werken altijd in kleine groepjes van vijf tot acht personen. Je weet dus zeker dat alle onderwerpen die voor jou belangrijk zijn de volledige aandacht en tijd krijgen.
 • Alle deelnemers zijn ondernemers en/of managers. Je ontwikkelt jezelf op hoog niveau en op de praktijk gericht. Samen, naast, van en met elkaar. Je hebt steun aan elkaar en vormt al snel een blijvend netwerk van sparringpartners.
 • We doen dit in een veilige en prettige omgeving, op locaties in heel Nederland. Dus ook bij jou in de buurt.
 • Je ontvangt een professioneel gedrags- en persoonlijkheidsprofiel van jezelf en een 360° feedbackprofiel over jou, ingevuld door mensen uit je eigen privé- en zakelijke omgeving. Dit vormt het vertrekpunt en de basis van jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Geen vage “geitenwollensokken” gesprekken, maar een resultaatgerichte aanpak met de meest succesvolle modellen over management, communicatie, motivatie en effectief leiderschap, in een traject dat zichzelf al talloze malen heeft bewezen.
 • De ondernemerscoach is zelf ruim 25 jaar manager en ondernemer geweest en kent alle situaties, uitdagingen en (ontwikkel-)kansen ook uit eigen ervaring. Dat praat heel anders!
 • Na iedere sessie heb je een aantal items geleerd, die je direct in de praktijk kunt toepassen. Dit is de meest effectieve en snelle manier om jezelf te ontwikkelen en direct resultaat neer te zetten.
 • Duidelijke hand-outs en naslagwerken over alle besproken en behandelde leerstof en modellen.
 • Praktijk en theorie sluiten naadloos op elkaar aan. Deze masterclass heeft als thema succesvol ondernemen. Vanzelfsprekend verbeter je hier dus niet alleen je eigen persoonlijke en professionele vaardigheden, maar leer je ook hoe je de nieuw verworven inzichten en competenties in je organisatie uitrolt en aan je eigen medewerkers en teams kunt overdragen. Door mee te doen groei je dus niet alleen zelf, maar laat je jouw hele afdeling of organisatie groeien! Dat bedoelen we met effectief!

Ondernemerscoach Guido Vermeeren

Om op topniveau effectief ondernemerschap te kunnen doceren, zal een trainer kennis en ervaring moeten hebben van het ondernemerschap, het management, de bedrijfscultuur, het motiveren en leidinggeven en de verantwoordelijkheid voor een organisatie. Naast zijn ervaring als ondernemerscoach en leiderschapstrainer heeft Guido ruim vijfentwintig jaar praktijkervaring als manager, directeur en zelfstandig ondernemer en gaf daarbij leiding aan meerdere teams van verschillende niveaus. En door zijn aangeboren passie voor het ontwikkelen van mensen en teams, zijn energieke persoonlijkheid en zijn rugzak met ervaring en opleidingen, is hij voor velen een prettige, betrouwbare en bekwame sparringpartner die als geen ander in staat is om zich (uit ervaring) te verplaatsen in de positie en de problematiek van een persoon en een organisatie.

Investering Masterclass Effectief Ondernemen

 • De totale investering voor deze negen bomvolle dagen bedraagt slechts € 4.750,- excl. BTW en is fiscaal aftrekbaar. Dit is inclusief alle boeken, testen en benodigdheden en uiteraard inclusief hapjes, drankjes en een heerlijke lunch.
 • Er is regelmatig een vrijblijvende kennismakingsdag in Midden-Nederland. Deze kost slechts € 175,-. In één dag kom je al heel veel over jezelf, je talenten en valkuilen te weten. Ook leer je veel van de interactie met de andere ondernemers.
  Je gaat naar huis met heel wat inzichten en pragmatische tools, waarmee je direct in de praktijk aan de slag kunt.
  En het biedt je de kans om vrijblijvend te kijken of het iets voor je is.
 • Na de kennismakingsdag beslis je of je de Masterclass Effectief Ondernemen (die in totaal negen sessies omvat) wel of niet wilt vervolgen.
 • Al met al krijg je een half jaar professionele begeleiding om jezelf als mens, ondernemer en leider te ontwikkelen.
 • Al direct vanaf de start van het traject ontwikkel je jezelf en daarmee ook het rendement van het team en de hele organisatie naar een hoog en professioneel niveau, waardoor er vrijwel altijd sprake is van een bijzonder korte terugverdientijd (ROI).
Klik hier voor de brochure!

Tijd voor actie!

Ben jij er klaar voor om meer grip en controle te krijgen over jouw groei, ambities, functie en organisatie? Ben je klaar om nog succesvoller te ondernemen?

Schrijf je dan in voor één van de komende kennismakingsdagen op woensdag 16 januari 2019, donderdag 31 januari 2019 en dinsdag 12 februari 2019.

Voornaam*

Achternaam*

heermevrouw

Telefoonnummer*

E-mailadres*

Bedrijf

Website

Voor welke kennismakingsdag wil je je inschrijven?
Woensdag 16 januari 2019Donderdag 31 januari 2019Dinsdag 12 februari 2019

Guido is een hele fijne gesprekspartner, hij luistert zonder te oordelen. Hij stelt zich volledig open en deelt regelmatig zijn eigen ervaringen, dat gaf mij vertrouwen en heeft me geholpen dat ook te doen. Guido is specialist in zijn vak en weet perfect de juiste snaren te raken. Het was soms erg confronterend, maar het resultaat gaaf en bijzonder! Door Guido weet ik nu weer waar het over gaat, welke kant ik met mijn bedrijf op wil en hoe ik mijn doel ga bereiken. Hij heeft mij geleerd te vertrouwen op mijn onderbuikgevoel, waardoor ik volledig vanuit mijn eigen kracht de juiste keuzes kan maken. Het resultaat; een berg energie en plezier in wat ik doe!
Guido, onwijs bedankt voor je hulp, het was erg prettig om met je te mogen werken!

Natascha den Hartog DGA Het Fundament Aankoopmakelaardij 23 april 1900

>> bekijk alle reviews