Een persoonlijk cadeau van een succesvol ondernemer

Jerry Sarijoen is directeur-eigenaar van IkBanner.nu, een dynamisch bedrijf dat ooit begon met het leveren van promotie-banners, maar al snel uitgroeide naar een specialist in het ondersteunen van bijna iedere reclame-uiting voor haar klanten.
Of het nu gaat om gevelreclame, raamreclame, auto-belettering, reclameborden of narrow casting, IkBanner levert alles op iedere denkbare maat.

Dit jaar volgde Jerry de masterclass “succesvol ondernemen”. Hier ontwikkelen vakmensen zich tot vakman-ondernemers en leren veel doelmatiger en effectiever zichzelf en hun onderneming neer te zetten.

Na afloop van dit succesvolle traject verraste Jerry ondernemerscoach Guido Vermeeren met een heel bijzonder cadeau. Voor Jerry was een belangrijk inzicht dat hij, zoals iedere ondernemer, het meeste succes heeft als hij om te beginnen zichzelf goed leert kennen.

Hierdoor ontstaan betere inzichten in wat zijn drijfveren zijn. En dus ook waar zijn natuurlijke talent en slagkracht ligt. Tijdens de masterclass heeft Jerry de voor hem best werkende denkprocessen en pro-actieve gedragsvormen verder ontwikkelt en “eigen” gemaakt.
Het resultaat is een ondernemer die met minder energie en tijd, veel meer werkplezier en resultaat bereikt.

Samengevat gaat het over een synergetische samenwerking tussen “willen, denken en doen”.

En aangezien Jerry Sarijoen een reclameman in hart en nieren is, presenteerde hij zijn verworven inzichten op een heel persoonlijke wijze. Hij verraste Guido Vermeeren met een banner (uiteraard) waarop hij zijn succesverhaal prachtig op heeft gevisualiseerd.
De mens als een ijsberg waarbij het “doen” alleen maar lukt als het gedragen wordt door wat je echt wilt en daarbij bewust nadenkt over de juiste koers en focus.

Jerry, hartelijk dank voor dit bijzondere aandenken aan een geweldige masterclass!

 

 

Een persoonlijk cadeau van een succesvol ondernemer

Een persoonlijk cadeau van een succesvol ondernemer

Kennismaken met Guido?

Heb jij het gevoel dat het beter kan en moet? Dat je grip wilt krijgen op jouw persoonlijke slagkracht en de motivatie van je team? Dat je nieuwe doelen wilt stellen en waar wilt maken? Drink dan een kop koffie  met Guido tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek!