Leiderschapsontwikkeling

“Teams zien groeien en naar een volgend level zien gaan, daar krijg ik energie van. Om te zorgen dat leidinggevenden dat resultaat kunnen bereiken, gebruik ik relevante theoretische kennis en ruim dertig jaar praktijkervaring.”

Guido Vermeeren – leiderschapstrainer

Als manager, directeur, ondernemer of leidinggevende wil je het beste uit je team naar voren halen. Je wilt ervoor zorgen dat alle mensen binnen je team in hun kracht staan. Op die manier breng je de synergie in je team namelijk naar een volgend niveau. Maar hoe bereik je dat? Guido vertelt het je!

Met zijn uitgebreide theoretische kennis en meer dan dertig jaar praktijkervaring heeft Guido al menig leidinggevende op het juiste spoor gezet. Hij is daarom voor veel managers, directeuren, leidinggevenden en ondernemers een veilige, prettige, betrouwbare en bekwame sparringpartner die zeer goed in staat is om zich te verplaatsen in de positie en de problematiek die speelt binnen jouw team en jouw organisatie.

Guido heeft al veel ondernemers, directeuren, managers en leidinggevenden geholpen naar meer succes. Gaat hij dat ook bij jou voor elkaar krijgen?

Wie is leiderschapstrainer Guido Vermeeren?

Guido Vermeeren is een autoriteit in coaching van managers, leidinggevenden, ondernemers en teams. Hij is van mening dat een leiderschapstrainer door de wol geverfd moet zijn en -naast relevante theoretische kennis- ook praktijkervaring moet hebben om met een manager/directeur te kunnen sparren over bijvoorbeeld:

 • charismatisch leiderschap en senioriteit
 • de teamleden “aan” krijgen
 • het verbeteren van de team-cultuur
 • eigenaarschap versus verantwoordelijkheid
 • situationeel leiderschap en groei van taakvolwassenheid
 • aanvoelen en sturen op motivatie en drijfveren
 • het bouwen aan een open, eerlijk en transparant team
 • heldere communicatie en leren doorvragen
 • professionele feedback geven en vragen
 • conflicthantering en de-escalatie
 • constructief omgaan met functionerings- en beoordelingsgesprekken

Wat past bij jou?

Inspiratiedag

Heb je het gevoel dat je directie of MT beter zou kunnen functioneren? Wil je als directie of managementteam samen een beter resultaat uit het team en de organisatie of het bedrijf halen? In slechts één dag op een effectieve, no-nonsense manier heldere inzichten en handvatten krijgen waarmee je als groep verder kunt? Nodig Guido dan uit voor een inspiratiedag.

Masterclass Professionele Effectiviteit

Ben je directeur, manager, ondernemer of leidinggevende en is het resultaat van een organisatie, afdeling of team van jou afhankelijk? Wil je in slechts drie dagen leren om het beste uit jezelf én je team te halen? Op een no-nonsense manier waarbij je direct inzetbare handvatten krijgt? Kies dan voor de masterclass Professionele Effectiviteit.

Ondernemers uit de meest uiteenlopende branches zijn gegroeid door Guido’s aanpak

Guido confronteert en spiegelt. Dat was spannend, maar maakte heel veel duidelijk. Zijn coaching heeft mij inzichten gegeven in mijn gedrag, waardoor ik de stappen kan maken die ik eerder had willen maken.” 

Monique Donga

Directie, MDOrganized

Verhelderend, simpel en to the point. Tijdens het drinken van een kop koffie heeft hij mij inzichten gegeven waarmee ik in mijn dagelijkse werkzaamheden uitstekend uit de voeten kan.” 

Jeroen den Boef

Accountmanager, BSH Huishoudapparaten B.V.

Ik heb leren luisteren naar mezelf en daarop effectief leren acteren. Een verschil van dag en nacht en met dan ook heel veel resultaat. Nu het fundament is gelegd is mijn coachtraject afgerond met een ‘tool’.

Danielle Trappenburg-Eelkman Rooda

Manager Business Development, NIZO Food Research

“Bij het opstarten van mijn onderneming liep ik op verschillende punten vast. De coachingssessies met Guido hielpen mij om mezelf positief te ontwikkelen, zowel als mens en als ondernemer.”

Riët Mooibroek

Eigenaresse, Riët Ontwerpstudio

Ben jij klaar voor meer succes?

Heb jij het gevoel dat het beter kan en moet? Dat je grip wilt krijgen op jouw persoonlijke slagkracht en de motivatie van je team? Dat je nieuwe doelen wilt stellen en waar wilt maken?