Vragen? Neem contact op met Guido: 06 48 52 47 72 mail@guidovermeeren.nl

Ondernemerscoach

Iedere ondernemer of manager heeft wel eens de behoefte om over zijn knelpunten te sparren. Als je er alléén voorstaat, dan kom je een keer op het punt waarop je een uitdaging niet, of niet snel genoeg kunt oplossen. Je wilt lastige situaties kunnen tackelen en meer gedaan krijgen van medewerkers, leveranciers en opdrachtgevers. Een ondernemerscoach helpt je daarbij.

Wie en wat

Guido Vermeeren is een solide partner die coacht om het beste uit mens en organisatie te halen. Hij coacht je om je professioneel te laten groeien, hij traint je om je waardevolle competenties bij te brengen en hij heeft een enorm netwerk met mogelijke hulpbronnen voor jou en de organisatie.

De ander

Je ziet het regelmatig om je heen gebeuren; na een aantal jaren hard werken sijpelen de loyaliteit en passie voor het vak of organisatie bij de manager weg. Hij wordt langzaam leeggezogen en heeft een onrustig en ontevreden gevoel; het bedrijf beheerst zijn leven, in plaats van andersom. Is dit nu wat hij voor ogen had toen hij hieraan begon? Kan het niet anders? Er groeit twijfel over de gekozen koers en gemaakte keuzes. Dat vraagt om bezinning, om afstemmen van plannen en wensen, zowel in werk als privé. Nieuwe doelen formuleren, nagaan of de ambities nog kloppen met wat er echt gebeurt. Herken je dit?

En jij?

En wat wil jíj eigenlijk realiseren, wat vind jijzelf belangrijk, wat mis je, welke doelen stel je jezelf voor de komende jaren? Is de organisatie of jouw functie daarbinnen gegroeid, en moet je ontwikkelen in je nieuwe ‘rol’? Heb je jouw team goed in de vingers? Heb je behoefte aan een betere balans tussen werk en privé? Of wil je meer overzicht en grip op alles?
Door ondernemerscoaching krijg je helderheid, kun je je doel vaststellen en de weg naar realisatie bepalen. Tijd om weer plezier in je werk en succes in het ondernemen te krijgen!

Partner

Guido Vermeeren is leiderschapstrainer en ondernemerscoach. Deze vorm van coaching is gericht op managers, ondernemers en teams. Om op niveau effectief te kunnen coachen zal een coach kennis moeten hebben van het ondernemerschap, het management, de bedrijfscultuur, van leidinggeven en verantwoordelijk zijn voor een organisatie. Met dertig jaar ervaring als manager, directeur en zelfstandig ondernemer en door zijn grote passie voor het ontwikkelingen van mensen en teams, zijn energieke persoonlijkheid en zijn rugzak met ervaring en opleidingen, is Guido Vermeeren voor velen een prettige, betrouwbare en bekwame sparringpartner die zeer goed in staat is om zich (uit ervaring) te verplaatsen in de positie en de problematiek van een persoon en een organisatie.

Ondernemerscoach

Een heldere spiegel, een goed klankbord en een doeltreffende confrontatie.

Meer weten? Neem contact op met Guido!

Lees verder:
Hoe belangrijk is motivatie voor jou en jouw team? 

Wat zeggen opdrachtgevers over hun ervaringen met Ondernemerscoach Guido Vermeeren?
Lees de ervaringen van opdrachtgevers en gecoachten op de pagina “reviews” 

Guido is een hele fijne gesprekspartner, hij luistert zonder te oordelen. Hij stelt zich volledig open en deelt regelmatig zijn eigen ervaringen, dat gaf mij vertrouwen en heeft me geholpen dat ook te doen. Guido is specialist in zijn vak en weet perfect de juiste snaren te raken. Het was soms erg confronterend, maar het resultaat gaaf en bijzonder! Door Guido weet ik nu weer waar het over gaat, welke kant ik met mijn bedrijf op wil en hoe ik mijn doel ga bereiken. Hij heeft mij geleerd te vertrouwen op mijn onderbuikgevoel, waardoor ik volledig vanuit mijn eigen kracht de juiste keuzes kan maken. Het resultaat; een berg energie en plezier in wat ik doe!
Guido, onwijs bedankt voor je hulp, het was erg prettig om met je te mogen werken!

Natascha den Hartog DGA Het Fundament Aankoopmakelaardij

>> bekijk alle reviews