Ondernemerscoach

Ondernemerscoach Guido Vermeeren

“Ik heb een grote passie voor de ontwikkeling van mensen en teams. Naast de relevante theoretische kennis heb ik dertig jaar praktijkervaring waardoor ik het beste uit mens en organisatie kan halen.”

Guido Vermeeren – ondernemerscoach

 

Iedere ondernemer of manager heeft wel eens de behoefte om over zijn knelpunten te sparren. Als je er alléén voorstaat, dan kom je een keer op het punt waarop je een uitdaging niet, of niet snel genoeg, kunt oplossen. Je wilt lastige situaties kunnen tackelen en meer gedaan krijgen van medewerkers, leveranciers en opdrachtgevers. Een ondernemerscoach helpt je daarbij.

Guido bezit dankzij dertig jaar ervaring als manager, directeur en zelfstandig ondernemer zowel de kennis als praktijkervaring. Hij is daarom voor veel ondernemers een veilige, prettige, betrouwbare en bekwame sparringpartner die zeer goed in staat is om zich te verplaatsen in de positie en de problematiek van jou als persoon en jouw onderneming.

Guido heeft al veel ondernemers geholpen naar meer succes. Gaat hij dat ook bij jou voor elkaar krijgen?

Wie is ondernemerscoach Guido Vermeeren?

Guido Vermeeren is een autoriteit in coaching van ondernemers, managers en teams. Hij is van mening dat een ondernemerscoach door de wol geverfd moet zijn en -naast relevante theoretische kennis- ook praktijkervaring moet hebben om met een ondernemer te kunnen sparren over bijvoorbeeld:

 • ondernemerschap met passie
 • werken “aan de tent” in plaats van “in de tent”
 • van een goede vakman ook een goede ondernemer worden
 • de bedrijfscultuur verbeteren
 • hulp bij personeelsperikelen
 • gecoacht worden om jezelf en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen
 • werken met familie in het bedrijf en het toch gezellig houden
 • niet steeds te veel ballen in de lucht houden
 • sparren met een deskundig, ervaren en betrouwbaar klankbord
 • sparren over jouw toekomstvisie
 • balans tussen werk en privé optimaliseren
 • jezelf en je mensen met plezier en energie laten werken

Wat past bij jou?

1-op-1 ondernemerscoaching

Je hebt het in je! (Maar hoe krijg je het eruit?) Aan motivatie ontbreekt het jou als ondernemer over het algemeen niet. Jouw vakmanschap is niet alleen aangeboren talent, je hebt het door opleiding en ervaring ontwikkeld. Maar zo zal ook jouw natuurlijk ondernemers- en leiderschapstalent pas succesvol worden als je deze vaardigheden goed hebt ontwikkeld.

Masterclass Succesvol Ondernemen

Deze masterclass haalt het beste uit jezelf, je functioneren, je onderneming en je doelstellingen. Je ontdekt hoe je lastige situaties naar je hand zet en hoe je beter kunt omgaan met medewerkers of met opdrachtgevers. Kortom, je ontwikkelt alle vaardigheden en competenties voor professioneel en succesvol ondernemen!

Herken je dit?

Je ziet het regelmatig om je heen gebeuren: na een aantal jaren hard werken sijpelen de loyaliteit en passie voor het vak of de organisatie bij een ondernemer weg.
Hij wordt langzaam leeggezogen en heeft een onrustig en ontevreden gevoel: het bedrijf beheerst zijn leven in plaats van andersom.
Is dit nu wat hij voor ogen had toen hij hieraan begon?
Kan het niet anders?
Er groeit twijfel over de gekozen koers en gemaakte keuzes. Dat vraagt om bezinning, om afstemmen van plannen en wensen, zowel in werk als privé. Nieuwe doelen formuleren, nagaan of de ambities nog kloppen met wat er echt gebeurt.

En jij?

En wat wil jíj eigenlijk realiseren, wat vind jijzelf belangrijk, wat mis je, welke doelen stel je jezelf voor de komende jaren? Is de organisatie of jouw functie daarbinnen gegroeid en moet je je ontwikkelen in je nieuwe ‘rol’? Heb je jouw team goed in de vingers? Heb je  behoefte aan een betere balans tussen werk en privé? Of wil je meer overzicht en grip op alles?

Door ondernemerscoaching  krijg je helderheid, kun je je doel vaststellen en de weg naar realisatie bepalen. Tijd om weer plezier in je werk en succes in het ondernemen te krijgen!

Ondernemers uit de meest uiteenlopende branches zijn gegroeid door Guido’s aanpak

“Ik heb Guido ervaren als een zeer prettig persoon. Zijn enthousiasme en vrolijkheid gecombineerd met zijn kennis hebben mij enorm geholpen met het maken van de juiste keuzes.”

Roger Golsteijn

Directeur, Heythuysen Schilderwerk & Totaalonderhoud

“Guido is een coach zonder fluwelen handschoenen. Direct, soms confronterend, maar altijd met een gigantische drive om het beste uit jouzelf naar boven te halen.” 

Jörgen Hensgens

Managing Director, Beurtvaartadres

“Guido is specialist in zijn vak en weet perfect de juiste snaren te raken. Het was soms erg confronterend, maar het resultaat gaaf en bijzonder!”

Natascha Gerrits-den Hartog

DGA, Het Fundament makelaardij

“Guido heeft op mij indruk gemaakt als coach die op realistische manier op zijn doel af gaat. Hij werkt efficiënt en weet op een heldere manier iemand de spiegel voor te houden.”

Pieter van Rijbroek

Partner Financing, TV5-VR Finance B.V.

Mix voor succes

Guido Vermeeren is een solide partner die coacht om het beste uit mens en organisatie te halen. Hij coacht je om je professioneel te laten groeien, hij traint je om je waardevolle competenties bij te brengen. Bovendien beschikt hij over een enorm netwerk met mogelijke hulpbronnen voor jou en je organisatie.

Daarnaast heeft hij een grote passie voor de ontwikkelingen van mensen en teams en is hij een energieke persoonlijkheid. Hij zet zijn rugzak met ervaring en opleidingen graag voor jou in, als ondernemerscoach! Hij gebruikt daarvoor zijn onmisbare mix voor succes. Hier lees je meer over deze unieke mix!

Ben jij klaar voor meer succes?

Heb jij het gevoel dat het beter kan en moet? Dat je grip wilt krijgen op jouw persoonlijke slagkracht en de motivatie van je team? Dat je nieuwe doelen wilt stellen en waar wilt maken?