Vragen? Neem contact op met Guido: 06 48 52 47 72 mail@guidovermeeren.nl

De onmisbare mix voor succes

Om succesvol ondernemer of manager te zijn moet je talent en kennis van zaken hebben, dat klinkt logisch.
Maar hoe zet je dit dan in? Je bent soms zeker van jezelf, maar toch lukken sommige zaken niet.
Als je net je rijbewijs hebt gehaald, ben je nog geen goede chauffeur. Daar is ook ervaring voor nodig. Doen, leer van fouten en verbeter!

Als ondernemer of manager wil je niet door schade en schande wijs worden.

Daarom wil je vaardigheden ontwikkelen in een veilige omgeving. Maar wel met de voorbeelden en situaties uit jouw dagelijkse praktijk. Dat kan!
Heb je voor jezelf of voor je team onderwerpen waar effectieve verbetering gewenst is, maak dan meteen een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

In een vrijblijvend gesprek inventariseren we samen waar de verbeterpunten liggen. Dan gaan we op die specifieke onderdelen trainen en coachen.
Hierdoor zijn de situaties herkenbaar en levend; het zijn de eigen ervaringen die we inzetten. En het succes is direct zichtbaar; wat gisteren mislukte, train je vandaag en doe je morgen met succes!

De onmisbare mix voor succes bestaat uit vier competenties:

  • Kennis en opleiding                 “weten”
  • Vaardigheden en ervaring       “kunnen”
  • Motivatie en houding               “willen”
  • Persoonskenmerken                “zijn”

weten-kunnen-willen-zijn-waterkleur-v04-1024x465

Persoonskenmerken

Leiderschapstraining en -coaching door Guido Vermeeren geeft je bruikbare inzichten in de kwaliteiten en valkuilen van jezelf, je team en iedereen waarmee je werkt. Werken met mensen begint met inzicht in hoe mensen in elkaar zitten en hoe je ze kunt laten samenwerken. Daarmee haal je het maximale uit jezelf, je team, je opdrachtgevers en de organisatie.

Kennis en opleiding

Guido Vermeeren geeft leiderschapstraining op alle onderdelen die voor jou belangrijk en inzetbaar zijn. Zowel theoretische modellen als praktijk voorbeelden garanderen een hoge toepasbaarheid en zorgen ervoor dat de kennis die jij opdoet, makkelijk in te zetten en zelfs overdraagbaar aan anderen is. Zo verspreidt de effectiviteit van professioneel management en leiderschap zich als een olievlek door de organisatie.

Vaardigheden en ervaring

Kennis wordt pas effectief als je er iets mee gaat doen. Je moet het je nog eigen maken. Ondernemerscoaching en leiderschapstraining zorgt dat je kennis en persoonskenmerken effectief laat samensmelten, door een werkwijze te ontwikkelen die bij je past, die werkt, die blijft hangen, weinig moeite kost en je veel meer succes brengt dan welke gewone training ook. Je krijgt het niet alleen in je vingers, je krijgt het in je DNA.

Motivatie en houding

Een onmisbaar element, zowel voor jezelf als om te kunnen geven aan anderen. Omdat het ontwikkeltraject gestoeld is op zowel kennis, vaardigheden als persoonskenmerken, is de groei in eigen motivatie en de kracht om anderen te motiveren veel groter dan bij standaard trainingen. De vier-eenheid zal zich nog jaren nadat je leiderschapstraining of –coaching van Guido Vermeeren hebt gehad blijven door-ontwikkelen.

Hoe krijg je de de mix voor succes in balans?

Meer weten? Neem contact op met Guido!

Lees verder:
Meer informatie over ondernemerscoaching of leiderschapstraining

Of download de brochure:
De onmisbare mix voor succes  PDF

Guido is een hele fijne gesprekspartner, hij luistert zonder te oordelen. Hij stelt zich volledig open en deelt regelmatig zijn eigen ervaringen, dat gaf mij vertrouwen en heeft me geholpen dat ook te doen. Guido is specialist in zijn vak en weet perfect de juiste snaren te raken. Het was soms erg confronterend, maar het resultaat gaaf en bijzonder! Door Guido weet ik nu weer waar het over gaat, welke kant ik met mijn bedrijf op wil en hoe ik mijn doel ga bereiken. Hij heeft mij geleerd te vertrouwen op mijn onderbuikgevoel, waardoor ik volledig vanuit mijn eigen kracht de juiste keuzes kan maken. Het resultaat; een berg energie en plezier in wat ik doe!
Guido, onwijs bedankt voor je hulp, het was erg prettig om met je te mogen werken!

Natascha den Hartog DGA Het Fundament Aankoopmakelaardij

>> bekijk alle reviews