De onmisbare mix voor succes

Om succesvol ondernemer of manager te zijn moet je talent en kennis van zaken hebben, dat klinkt logisch.
Maar hoe zet je dit dan in? Je bent soms zeker van jezelf, maar toch lukken sommige zaken niet.
Als je net je rijbewijs hebt gehaald, ben je nog geen goede chauffeur. Daar is ook ervaring voor nodig. Doen, leer van fouten en verbeter!

Als ondernemer of manager wil je niet door schade en schande wijs worden.

Daarom wil je vaardigheden ontwikkelen in een veilige omgeving. Maar wel met de voorbeelden en situaties uit jouw dagelijkse praktijk. Dat kan!
Heb je voor jezelf of voor je team onderwerpen waar effectieve verbetering gewenst is, maak dan meteen een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

In een vrijblijvend gesprek inventariseren we samen waar de verbeterpunten liggen. Dan gaan we op die specifieke onderdelen trainen en coachen.
Hierdoor zijn de situaties herkenbaar en levend; het zijn de eigen ervaringen die we inzetten. En het succes is direct zichtbaar; wat gisteren mislukte, train je vandaag en doe je morgen met succes!

De onmisbare mix voor succes bestaat uit vier competenties:

  • Kennis en opleiding                 “weten”
  • Vaardigheden en ervaring       “kunnen”
  • Motivatie en houding               “willen”
  • Persoonskenmerken                “zijn”

Persoonskenmerken

Leiderschapstraining en -coaching door Guido Vermeeren geeft je bruikbare inzichten in de kwaliteiten en valkuilen van jezelf, je team en iedereen waarmee je werkt. Werken met mensen begint met inzicht in hoe mensen in elkaar zitten en hoe je ze kunt laten samenwerken. Daarmee haal je het maximale uit jezelf, je team, je opdrachtgevers en de organisatie.

Vaardigheden en ervaring

Kennis wordt pas effectief als je er iets mee gaat doen. Je moet het je nog eigen maken. Ondernemerscoaching en leiderschapstraining zorgt dat je kennis en persoonskenmerken effectief laat samensmelten, door een werkwijze te ontwikkelen die bij je past, die werkt, die blijft hangen, weinig moeite kost en je veel meer succes brengt dan welke gewone training ook. Je krijgt het niet alleen in je vingers, je krijgt het in je DNA.

Kennis en opleiding

Guido Vermeeren geeft leiderschapstraining op alle onderdelen die voor jou belangrijk en inzetbaar zijn. Zowel theoretische modellen als praktijk voorbeelden garanderen een hoge toepasbaarheid en zorgen ervoor dat de kennis die jij opdoet, makkelijk in te zetten en zelfs overdraagbaar aan anderen is. Zo verspreidt de effectiviteit van professioneel management en leiderschap zich als een olievlek door de organisatie.

Motivatie en houding

Een onmisbaar element, zowel voor jezelf als om te kunnen geven aan anderen. Omdat het ontwikkeltraject gestoeld is op zowel kennis, vaardigheden als persoonskenmerken, is de groei in eigen motivatie en de kracht om anderen te motiveren veel groter dan bij standaard trainingen. De vier-eenheid zal zich nog jaren nadat je leiderschapstraining of –coaching van Guido Vermeeren hebt gehad blijven door-ontwikkelen.

Direct aan de slag

Heb jij het gevoel dat het beter kan en moet? Dat je grip wilt krijgen op jouw persoonlijke slagkracht en de motivatie van je team? Dat je nieuwe doelen wilt stellen en waar wilt maken? Maak dan nu meteen een afspraak met Guido voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!