Teambuilding

“Mensen en teams verder helpen, dat is mijn grote passie. Om dat te bereiken beschik ik niet alleen over de nodige theoretische kennis. Ik vertrouw ook op mijn ruim dertig jaar praktijkervaring.”

Guido Vermeeren – teambuildingscoach

Hoe zorg je ervoor dat je het beste uit je team haalt? Hoe leer je je team om beter samen te werken? Zoek je naar kennis, vaardigheden en inzichten om dit voor elkaar te kunnen krijgen? Dan ben je bij Guido aan het juiste adres!

Guido heeft met zijn jarenlange ervaring en uitgebreide kennis al menig team naar een volgend level getild. Hij is daarom voor veel ondernemers en leidinggevenden een veilige, prettige, betrouwbare en bekwame sparringpartner die zeer goed in staat is om zich te verplaatsen in de positie en de problematiek die speelt binnen jouw organisatie.

Guido heeft al veel ondernemers, directeuren, managers en leidinggevenden geholpen naar meer succes. Gaat hij dat ook bij jou voor elkaar krijgen?

Wie is teambuildingscoach Guido Vermeeren?

Guido Vermeeren is een autoriteit in coaching van ondernemers, managers en teams. Hij is van mening dat een teambuildingscoach door de wol geverfd moet zijn en -naast relevante theoretische kennis- ook praktijkervaring moet hebben om met een manager/directeur te kunnen sparren over bijvoorbeeld:

 • cultuur binnen het team
 • eigenaarschap versus verantwoordelijkheid
 • veiligheid, betrouwbaarheid en eerlijkheid
 • sfeer, houding en respect
 • effectieve Feedback leren geven en vragen
 • synergie in plaats van concurrentie
 • motivatie en drijfveren
 • angsten en behoeften
 • managers versus leiders
 • leiderschapsthema’s
 • de-escalatie trajecten

Wat past bij jou?

Inspiratiedag

Functioneert de directie of het MT nét niet optimaal? Heb je soms zo’n vreemd onderbuikgevoel dat zegt dat niet altijd de waarheid wordt gezegd? Voelt het alsof er een eilandjescultuur dreigt te ontstaan?

Wil je als directie of managementteam samen een beter resultaat uit het team en de organisatie of het bedrijf halen? In slechts één dag op een effectieve, no-nonsense manier heldere inzichten en handvatten krijgen waarmee je als groep verder kunt? Nodig Guido dan uit voor een inspiratiedag.

Meerdaags teambuildingstraject

Is het resultaat van een organisatie, afdeling of team van jou afhankelijk? Ben jij, en voel jij je verantwoordelijk voor jouw mensen, de bedrijfsdoelstellingen, de targets en de toekomst?

Deze training haalt in slechts vier of vijf dagen het beste uit jouzelf en je team.
Iedereen leert de eigen grenzen kennen en verleggen en de persoonlijke communicatievaardigheden vergroten.
Kortom, we ontwikkelen persoonlijke en professionele vaardigheden en competenties.

Ondernemers uit de meest uiteenlopende branches zijn gegroeid door Guido’s aanpak

“Mijn ervaring is dat ook op termijn de Masterclass mij blijvend heeft geholpen. Op de momenten dat het erop aan komt grijp ik terug naar de handvatten en modellen die ik heb meegenomen uit het traject.”
Leon Cornelissen

Project Manager Logistics, Movico BV

Guido weet waar hij over praat, vermengt theorie perfect met praktijk en kan dit uitstekend overbrengen. Zijn kritische vragen zetten je aan het denken en sporen je aan om tot actie over te gaan.” 

Marcel Attinger

DGA, Creating4U

Guido brengt zijn Masterclass op een zeer inspirerende, positieve, verhelderende en coachende wijze. Direct en to the point, altijd gedreven en het geheel in positieve energie.

Leo Jacobs

Service Manager, Same Deutz-Fahr Benelux

“Guido is een coach pur sang. Zijn enthousiasme en kennis heeft bij mij veel naar boven gebracht. Je eigen ontwikkeling moet je uiteraard wel zelf ontdekken. Guido helpt je daarbij.”

Remko an Haack

Projectleider, TEAM3.0

Ben jij klaar voor meer succes?

Heb jij het gevoel dat het beter kan en moet? Dat je grip wilt krijgen op jouw persoonlijke slagkracht en de motivatie van je team? Dat je nieuwe doelen wilt stellen en waar wilt maken?