Dit zeggen klanten over Guido

Met ons MT-team hebben we een inspirerend coaching traject gevolgd bij Guido.
Ik kan het iedereen aanbevelen, je krijgt vele nieuwe en praktische handvaten die je zowel zakelijk als in je privéleven kunt toepassen.

Gaandeweg het traject leer je jezelf maar ook je team leden beter kennen, met een veel sterker team als resultaat!

Jac Linssen

Technical Director, Linssen Yachts B.V.

Wat een eyeopener het traject van en met Guido!
Dit was de “zoveelste” die me de handvaten zou geven om meer uit mezelf te halen.
Maar het is hem gelukt!

Guido geeft je de handvaten om de handleiding van je eigen spel te schrijven, want dat is wat je elke dag doet! Elke dag ben jij leider van je eigen spel zowel in je privé als je zakelijke leven!
Als jij weet welke kleur pionnen jij op je bord hebt staan, weet jij ook hoe hier mee om te gaan zonder in vervelende situaties terecht te komen.

Als je slachtoffer wil zijn, ben je bij Guido aan het verkeerde adres. Wil je jezelf graag ontwikkelen en vooruit kijken zoek dan contact met Guido!

Linda Dekker

Directeur/Eigenaresse, Pakhuis Coenplein

Een 1-op-1 coachingsessie met Guido is echt een aanrader.
Hij houdt je die confronterende spiegel voor op respectvolle wijze en biedt je vervolgens diverse handvaten om te kunnen groeien.

Het enthousiasme, het gevoel maar ook de theoretische kennis, het was allemaal aanwezig. Een echte vakman.

Guido, bedankt voor je hulp!

Rianne Boon

Directeur/Eigenaresse, Go Admin

Guido is een coach zonder fluwelen handschoenen. Direct, soms confronterend, maar altijd met een gigantische drive om het beste uit jouzelf naar boven te halen. Zijn manier van werken creëert nieuwe inzichten, opent mogelijkheden en maakt verandering natuurlijk.
Jörgen Hensgens

Managing Director, Beurtvaartadres | (Digital) Business Transformation | Process Automation | Change Management | Business Development

Ik heb Guido ervaren als een zeer prettig persoon. Zijn enthousiasme en vrolijkheid gecombineerd met zijn kennis hebben mij enorm geholpen met het maken van de juiste keuzes.
Zowel als persoon als ondernemer heb ik door Guido grote stappen kunnen zetten. Zelfverzekerd en vol positieve energie ga ik de toekomst tegemoet.
Voor iedere ondernemer is er altijd nog winst te behalen, Guido is de persoon die je hier bij kan helpen.
Guido heel erg bedankt en we spreken zeker nog eens af om te “brainstormen”!
Roger Golsteijn

Directeur, Heythuysen Schilderwerk & Totaalonderhoud

Guido is een hele fijne gesprekspartner, hij luistert zonder te oordelen. Hij stelt zich volledig open en deelt regelmatig zijn eigen ervaringen, dat gaf mij vertrouwen en heeft me geholpen dat ook te doen. Guido is specialist in zijn vak en weet perfect de juiste snaren te raken. Het was soms erg confronterend, maar het resultaat gaaf en bijzonder! Door Guido weet ik nu weer waar het over gaat, welke kant ik met mijn bedrijf op wil en hoe ik mijn doel ga bereiken. Hij heeft mij geleerd te vertrouwen op mijn onderbuikgevoel, waardoor ik volledig vanuit mijn eigen kracht de juiste keuzes kan maken. Het resultaat; een berg energie en plezier in wat ik doe!
Guido, onwijs bedankt voor je hulp, het was erg prettig om met je te mogen werken!

Natascha Gerrits-den Hartog

DGA, Het Fundament Aankoopmakelaardij

Al weer enige maanden geleden heb ik de Masterclass Effectief Leiderschap bij Guido mogen volgen.
Ik herinner mij nog heel goed dat in ons eerste gesprek ik nadrukkelijk aangaf geen ‘andere’ Leon te willen worden. Mij eigen ik, mijn eigen identiteit en mijn unieke kenmerken en kwaliteiten wilde ik graag behouden. Wat ik wilde was graag leren om ze effectiever (en dus anders) in te gaan zetten.
Dit in het achterhoofd houdend zijn we vertrokken samen en ik moet bekennen, mijn scepsis was ongegrond!
Van begin af aan hield Guido van tijd tot tijd een confronterende spiegel voor. Steeds gebeurde dit met respect, gevoel, op een realistische manier en in een begrijpelijke taal. De kennis en ervaring van Guido, specifiek ook van de business waarin ik werkzaam ben, zorgde voor verbinding en een fantastische vibe!
Bewust schrijf ik pas na enige tijd mijn aanbeveling omdat ik ook benieuwd was naar het effect op termijn.
Allereerst kan ik tot mijn tevredenheid vaststellen dat ik als persoon echt niet ben veranderd. Ik pas mij wel makkelijker aan aan de persoon of situatie. Moeiteloos schakel ik op en neer.
Vervolgens is mijn ervaring dat ook op termijn de Masterclass mij blijvend heeft geholpen. Op de momenten dat het erop aan komt grijp ik terug naar de handvatten en modellen die ik heb meegenomen uit het traject.
Uiteindelijk ben ik niet alleen effectiever, communicatief vaardiger, sociaal vaardiger, rustiger en haal meer energie uit de dingen die ik doe.
Kortom toch anders zonder als persoon te veranderen!
Guido, nogmaals bedankt!!!

Leon Cornelissen

Project Manager Logistics, Movico BV

Guido weet waar hij over praat, vermengt theorie perfect met praktijk en kan dit uitstekend overbrengen. Zijn kritische vragen zetten je aan het denken en sporen je aan om tot actie over te gaan. Hij haalt je uit je comfortzone, laat je zwemmen maar zorgt er voor dat je niet verdrinkt. Zijn begeleiding is top en heeft er voor gezorgd dat mijn effectiviteit met grote sprongen vooruit gaat!

Marcel Attinger

DGA, Creating4U

Guido brengt zijn Masterclass op een zeer inspirerende, positieve, verhelderende en coachende wijze. Direct en to the point, altijd gedreven en het geheel in positieve energie. De kennis welke hij overbrengt geeft je honger om meer info te verzamelen. Top!Leo

Leo Jacobs

Service Manager, Same Deutz-Fahr Benelux

Guido is een coach die je op de juiste manier begeleid. Echter de beslissingen en de behandelde zaken werk je zelf uit. Aan stimulans geen gebrek. Goede kennis van diverse modellen, waar je echt iets mee kunt. Het heeft mij persoonlijk bijzonder versterkt. Een (h)eerlijke vent om mee te werken.

Cock van der Werf

DGA, PECO Select Fasteners B.V.

Als je echt bereid bent om aan je zwakke punten te werken, ben je bij Guido aan het goede adres. Guido is niet bang om je stevig met je jezelf te confronteren en helpt je vervolgens verder. Als je ondernemer bent en niet goed weet hoe je verder wilt met je bedrijf, is het een aanrader om Guido te bellen.

Wim van der Mark

Eigenaar, Dialoogtrainers.nl

Guido heeft op mij indruk gemaakt als coach die op realistische manier op zijn doel af gaat. Hij werkt efficiënt en weet op een heldere manier iemand de spiegel voor te houden. Zijn werkwijze is resultaat gericht op de rol van de persoon in het team en de effecten op de omgeving. Hij is een inspirerende en bevlogen trainer. Ik heb onze gesprekken dan ook zeer gewaardeerd!

Pieter van Rijbroek

Partner Financing, TV5-VR Finance B.V.

Het afgelopen half jaar heb ik de Masterclass Effectief Leiderschap gevolgd van Guido. Opmerkelijk vond ik de manier waarop hij dit op een zeer gedreven manier heeft gedaan.
Hij weet de gevoelige snaar te raken en je zwakheden bloot te leggen. Dit was confronterend maar bijzonder leerzaam.
Het heeft mij wel zelfverzekerder gemaakt en dus zie ik met vertrouwen de toekomst tegemoet.

Jo van de Braak

Leidinggevende afd. Metalcoat, Linssen Yachts B.V.

Guido confronteert en spiegelt. Dat was spannend, maar maakte heel veel duidelijk. Zijn coaching heeft mij inzichten gegeven in mijn gedrag, waardoor ik de stappen kan maken die ik eerder had willen maken, als ik mezelf niet had tegengehouden. De door hem gebruikte tool, Personal Color, werkte confronterend, op een zeer prettige manier. Met de uitslagen kan ik jaren door!

Monique Donga

Directie, MDOrganized

Guido is een coach pur sang. Zijn enthousiasme en kennis heeft bij mij veel naar boven gebracht. Hij is er de aanleiding voor dat ik na 22 jaar ambtenaar de keuze heb gemaakt om ondernemer te worden. Door de analyses en begeleiding van Guido heb ik bij mijzelf naar boven weten te halen waarom ik al lang niet gelukkig was en hoe ik weer gelukkig kan worden. Guido is er niet de man naar om langdradige verhalen op je los te laten. Hij is direct en schud je wakker. Je eigen ontwikkeling moet je uiteraard wel zelf ontdekken. Guido helpt je daarbij. En dat is waar Guido het verschil maakt.

Remko an Haack

Projectleider, TEAM3.0; Together Everyone Achieves More

Verhelderend, simpel en to the point. Tijdens het drinken van een kop koffie heeft hij mij inzichten gegeven waarmee ik in mijn dagelijkse werkzaamheden uitstekend uit de voeten kan.

Jeroen den Boef

Accountmanager, BSH Huishoudapparaten B.V.

Ik kwam met een simpele vraag bij Guido; ‘mijn timemanagement beter in de hand krijgen’. Als werknemer in een nieuwe baan vol ambities kwam ik er snel achter dat ik echt een slag moest maken, wilde ik iets met mijn ambities kunnen bereiken. Gelukkig was er meteen een klik. Guido is een praktisch ingestelde doener met oog voor de behoefte, de emoties en persoonlijkheid, maar zeker ook confronterend, recht voor zijn raap en doelgericht. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik niet een simpel trucje heb aangeleerd. Ik heb leren luisteren naar mezelf en daarop effectief leren acteren. Een verschil van dag en nacht en met dan ook heel veel resultaat. Nu het fundament is gelegd is mijn coachtraject afgerond met een ‘tool’. Ofwel het implementeren van een model, dat ervoor zorgt dat het acteren op een voor mij passende manier ook een plek krijgt in mijn patroon. Kortom naast het bouwen aan een lange termijn verandering is er ook gezorgd voor korte termijn resultaat. Guido, bedankt hiervoor! Ik weet nu al dat ik hier mijn hele leven profijt van ga hebben.

Danielle Trappenburg-Eelkman Rooda

Manager Business Development, NIZO Food Research

Guido, onze eerste ontmoeting zal ik nooit vergeten en zeker niet de sessies die hierna zijn gevolgd.
De spiegel die me werd voorgehouden was niet altijd even prettig maar de confrontatie was nodig!
De inzichten, het bewust worden van……
De handvatten, modellen die ik toe gereikt heb gekregen hebben me gebracht tot waar ik nu sta.
Ik ben een mooie weg in geslagen en kijk nu niet alleen naar waar het einde is, maar geniet ook van de dingen links en rechts op mijn pad.
Jouw kennis, persoonlijkheid, kracht, levenservaring maken jou een coach die zijn vak echt verstaat!
Kortom je bent een geweldig persoon om mee samen te werken!

Marlie Op 't Root

Revalidatiecoach, Your life, your choice

Bij het opstarten van mijn onderneming liep ik op verschillende punten vast. Iemand adviseerde me om Guido in te schakelen. De coachingssessies met Guido hielpen mij om mezelf positief te ontwikkelen, zowel als mens en als ondernemer. Ook heeft hij mij effectief begeleid met mijn ondernemingsplan. In een ongedwongen sfeer gaf Guido mij concrete handvatten zodat ik een goed inzicht kreeg in hoe ik mijn eigen merk succesvol kon starten. Na elke sessie voelde ik een ‘verlichting’ en wist ik steeds beter waar ik stond in het proces. Guido coacht met passie en spreekt vanuit zijn hart.

Riët Mooibroek

Eigenaresse, Riët Ontwerpstudio

Gezamenlijk met 10 collega’s bij Guido de Masterclass Effectief Leiderschap gevolgd.
Hij biedt een uitgebreid pakket aan, waar je voor jezelf het best passende zelf kan uit halen.
Guido laat je de sterke dingen in je zelf naar boven halen, die je in praktijk kunt omzetten in je houding, motivatie en leiderschap.
Guido laat je in een spiegel kijken waar je een goed eigen beeld van krijgt.
Soms hard, maar wel reëel. Ik zelf heb dit positief gevonden. Guido weet je te raken maar ook te verbeteren.

Guido, het was een pittige maar zeer leerzame mix voor succes!

Groet Ben Hartog

Ben Hartog

Meewerkend voorman, Linssen Yachts BV

Back on the road again! Waar ben ik, wie ben ik, wie wil ik zijn….
Vragen, vragen en nog meer vragen deden zich een tijd geleden voor zonder dat ik er erg in had. Een helpende hand wist ik niet gelijk te vinden. Vooral omdat mij herhaaldelijk werd verteld; ‘Je doet het goed, ga zo door’. Dit tot op het moment dat ik geestelijk en lichamelijk aan de afgrond stond en dacht; ‘Laat de boel de boel maar zijn’. Gelukkig werd mij op dat moment een helpende hand toegereikt. Iemand had toch gezien dat ik niet goed in mijn vel zat en ik niet meer goed kon functioneren. Ik heb met beide handen deze kans gepakt en stond open voor alle hulp. De uitkomst bleek hulp door Guido.
Guido heeft mij de afgelopen periode laten inzien dat alles draait om perceptie en gedrag. Mij werd een spiegel voorgehouden waar ik veel van heb geleerd. Hierdoor ben ik weer gezonder en sterker geworden en kan ik weer beter functioneren op een menselijke manier op basis van ontzag en niet van gezag. Ik weet dat de ‘wandeling’ nooit af is , maar weet nu hoe ik de kaart moet gebruiken tijdens de ‘wandeling’.
Guido bedankt! Een Limburgse vriend.

Ron Dörenberg

Afdelingshoofd, Linssen Yachts B.V.

Het afgelopen half jaar een zeer leerzame masterclass effectief leiderschap bij Guido gevolgd. De materie wordt door Guido toegepast op de praktijk! Waardoor het ook goed toepasbaar en herkenbaar is.

Mariska van Lith

Bedrijfsleider, Café-Zalen De Lachende Vis

Dit is een reactie op de presentatie van Guido op de Minor Charismatisch Leiderschap, aan de Hoge School Utrecht. Een spetterende presentatie was het zeker! Bedankt voor de eye-openers! Verbazingwekkend hoe goed dit model aansluit op ervaringen.
Wat ik echt erg top vond, is de directe kleurtoekenning bij interrupties van anderen tijdens de presentatie. Dit maakte het gehele plaatje ontzettend toegankelijk. Bedankt!

Carsten de la Fonteijne

Support Engineer Broadcast Playout, Ericsson Broadcast and Media Services

Guido heeft mij bewust gemaakt van mijn persoonlijke kwaliteiten en mij sterk weten te verbeteren door het toepassen van gedragsprofielen.

Gideon Knoop

Eigenaar, Edigno 3D Animaties

Door een eendags training ben ik in contact gekomen met Guido. Later heb ik een compleet coachingstraject bij hem doorlopen. Hij heeft mij voor mijn nieuwe functie de juiste manier van denken en doen in kaart gebracht. Dit doet hij in een ongedwongen sfeer waarbij resultaat voorop staat. Door zijn manier van werken worden zwakke punten snel duidelijk en weet je waar je aan moet werken. De sessies vinden plaats op een plek waar je ongestoord kunt werken. Wel vraagt hij een goede inzet en weet hij je op de juiste manier te raken om dingen snel op te pakken.

Johan van Zetten

Hoofd beheer & onderhoud, Uiterwaarde

Guido is een zeer goed praktijk gericht persoon en zeer goed om naar te luisteren en van te leren.

Frans Vrancken

Meewerkend voorman, Linssen Yachts B.V.