Grip houden als ondernemer, hoe doe je dat?

Ben je ondernemer of manager en heb je soms het gevoel dat je er alleen voor staat? Dat je een probleem niet snel genoeg kan oplossen? Kortom: Hoe kun je als ondernemer grip houden op jouw bedrijf?

Het trotse gevoel van eigen baas zijn, wordt overschaduwd door de lange werkdagen, geen gelegenheid tot verzuim en de onzekerheid van inkomsten. Werkdruk, stress of zelfs een burn-out, dat ervaren steeds meer ondernemers. Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en je werk de baas te blijven, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Als ondernemerscoach ben ik er voor jou. Ik geef je heldere inzichten en praktische handvatten om jouw weg naar succes vast te stellen en te realiseren.

Hoe help ik je om meer grip te houden als ondernemer?

  • Je gaat enorme slagen maken bij het ontwikkelen van jezelf, je team en/of organisatie
  • Je groeit in senioriteit, professionele communicatie en leiderschap
  • Je leert in korte tijd van middelmatig naar excellent te presteren

Hoe hebben anderen mijn hulp ervaren?

‘Guido confronteert en spiegelt. Dat was spannend, maar maakte heel veel duidelijk. Zijn coaching heeft mij inzichten gegeven in mijn gedrag, waardoor ik de stappen kan maken die ik eerder had willen maken, als ik mezelf niet had tegengehouden!’

‘Guido heeft mij de afgelopen periode laten inzien dat alles draait om perceptie en gedrag. Mij werd een spiegel voorgehouden waar ik veel van heb geleerd. Hierdoor ben ik weer gezonder en sterker geworden en kan ik weer beter functioneren op een menselijke manier op basis van ontzag en niet van gezag.’

Door mijn coaching leren ondernemers de juiste keuzes te maken, duidelijke grenzen te stellen en meer focus te houden.
Door als ondernemer meer grip te houden, ben je gelukkiger, gezonder en succesvoller.

Kennismaken met Guido? Klik hier! 

grip houden als ondernemer

Kennismaken met Guido?

Heb jij het gevoel dat het beter kan en moet? Dat je grip wilt krijgen op jouw persoonlijke slagkracht en de motivatie van je team? Dat je nieuwe doelen wilt stellen en waar wilt maken? Drink dan een kop koffie  met Guido tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek!