Guido Vermeeren op TV

Binnenkort is Guido te zien op RTL4 en RTL5. De programmamakers van het programma RTL LifestyleXperience waren op zoek naar interessante items rondom coaching en ondernemerschap. Guido is gevraagd om uitleg te geven over zijn visie en aanpak.

LifestyleXperience is elk weekend te zien. Het programma besteedt aandacht aan uiteenlopende onderwerpen. Voor de aflevering van zondag 25 oktober waren de programmamakers nog op zoek naar een ondernemerscoach. En zo kwamen zij bij Guido uit. Vorige week dinsdag waren de opnames met presentatrice Wendy-Kristy Hoogerbrugge in het Coachhuis te Eemnes. Er is gesproken over het coachen en trainen van ondernemers en leidinggevenden. Wat is ondernemerscoaching precies, voor wie is het interessant, wat is het verschil met bijvoorbeeld ‘gewone’ coaching of interim-management en welke resultaten levert het op?

Voorlopig moeten we het nog even met onderstaande foto’s doen, maar schrijf 25 oktober alvast in de agenda! De uitzending is om 14:20 uur. De herhaling is op zaterdag 31 oktober om 15:10 uur.

 

Kennismaken met Guido?

Heb jij het gevoel dat het beter kan en moet? Dat je grip wilt krijgen op jouw persoonlijke slagkracht en de motivatie van je team? Dat je nieuwe doelen wilt stellen en waar wilt maken? Drink dan een kop koffie  met Guido tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek!