Jouw zwakte is jouw kracht!

Nu de vakantie er (voor mij) weer op zit, is het tijd om de reguliere dingetjes op te pakken. Dus begint mijn week, zoals gebruikelijk, met een maandagochtendwijsheid.
In mijn vakantie sprak ik een ondernemer die zich zorgen maakte over zijn bedrijf. Hij had het gevoel verpletterd te worden door zijn (veel grotere) concurrenten. Hij straalde een gevoel van machteloosheid uit, alsof hij een pion was op het speelbord van de anderen.
Volgens mij is juist die negatieve perceptie, het zelfbeeld van een slachtoffer, dat er voor zorgt dat je niet verder komt. Zorg er in elk geval voor dat je jezelf kunt overtuigen dat jouw eigen (pro-actieve) acties er wel degelijk toe doen, zowel in positieve als in negatieve zin. Dat werkt gegarandeerd door op jouw omgeving!
Voor iedereen die wel eens twijfelt aan zijn of haar invloed op zaken of het leven zelf, is de maandagochtendwijsheid van deze week…

 

 

Kennismaken met Guido?

Heb jij het gevoel dat het beter kan en moet? Dat je grip wilt krijgen op jouw persoonlijke slagkracht en de motivatie van je team? Dat je nieuwe doelen wilt stellen en waar wilt maken? Drink dan een kop koffie  met Guido tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek!