Masterclass Succesvol Ondernemen, Rotterdam

Onlangs was de laatste sessie van de Masterclass Succesvol Ondernemen in Rotterdam.
Vier ondernemers uit deze regio hebben in het afgelopen jaar enorme stappen voorwaarts gezet, zowel zakelijk als persoonlijk. Bij de afsluiting van het traject was de sfeer van vertrouwen, kracht en vriendschap duidelijk voelbaar.
Ieder had natuurlijk zijn eigen leerdoelen en groeimomenten, maar uit de groep kwamen deze mooie reacties over de persoonlijke ontwikkeling gedurende de masterclass:

  • Ik heb mijn eigen persoonlijkheid, met mijn krachten en valkuilen goed leren kennen en inzetten en krijg nu met veel minder moeite, veel meer voor elkaar. Niet alleen op de zaak, maar ook thuis zit ik er echt beter in!
  • Ik liep al lang een paar zware zakelijke beslissingen uit te stellen. Door de in deze sessie verkregen inzichten zijn een paar zeer essentiële punten voor mij duidelijk geworden. Ik heb nu zonder twijfel een paar knopen door gehakt en kan weer jaren vooruit!
  • Ik vond het altijd moeilijk om mijn medewerkers goed aan te sturen. Ik zag beren op de weg en ontweek conflicten die er achteraf helemaal niet bleken te zijn. Niet alleen ikzelf als directeur, maar ook mijn team gaat nu op een harmonieuze manier met elkaar om, terwijl de resultaten veel beter zijn dan ooit voorheen!
  • We blijven zeker onderling contact houden, we hebben samen veel gedeeld, geleerd en meegemaakt. Jammer dat het erop zit, want het smaakt naar meer. Guido, bedankt!

 

Deelnemers aan de Masterclass Succesvol Ondernemen in Rotterdam, afscheid na de laatste sessie

Deelnemers aan de Masterclass Succesvol Ondernemen in Rotterdam, afscheid na de laatste sessie.

 

Kennismaken met Guido?

Heb jij het gevoel dat het beter kan en moet? Dat je grip wilt krijgen op jouw persoonlijke slagkracht en de motivatie van je team? Dat je nieuwe doelen wilt stellen en waar wilt maken? Drink dan een kop koffie  met Guido tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek!