uitvinden

De donkere dagen zijn ingetreden. Ik hoor veel mensen klagen over een energietekort, ze voelen zich niet helemaal lekker en hebben te veel werk of te weinig tijd.
Een gevoel dat uitnodigt om zaken voor je uit te schuiven en op te stapelen.
Met de kans dat je dingen die je ooit belangrijk vond, nu onder in de la laat verdwijnen.
Op geven, dus.

Toch jammer. Ook al lukt het nog steeds niet, of gaat het niet op de manier of in het tempo dat jij voor ogen had, als je het bijltje er bij neergooit, weet je zeker dat het een vervlogen droom wordt.
Thomas Edison, die van de gloeilamp enzo, heeft voor zijn uitvindingen heel veel geëxperimenteerd. Voor dat hij een succesje kon boeken, had hij vaak al honderden mislukte pogingen gedaan.
Natuurlijk was hij slim (en volgens sommigen gehaaid), maar als hij zijn onderzoeken zou hebben gestopt na vijftig mislukkingen, dan zouden we nooit van hem hebben gehoord.

De maandagochtendwijsheid van deze week is voor iedereen die even in een dipje zit en zich afvraagt of wat hij doet wel zijn ding is.
Als het even niet lukt, ga een uur buiten wandelen, praat eens met vrienden en probeer het morgen met een frisse blik gewoon opnieuw!

Ik wens iedereen een winter met veel lichtpuntjes!

 

 

Kennismaken met Guido?

Heb jij het gevoel dat het beter kan en moet? Dat je grip wilt krijgen op jouw persoonlijke slagkracht en de motivatie van je team? Dat je nieuwe doelen wilt stellen en waar wilt maken? Drink dan een kop koffie  met Guido tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek!