Vragen? Neem contact op met Guido: 06 48 52 47 72 mail@guidovermeeren.nl

Leiderschapstraining

Theoretische achtergronden zijn meestal niet echt spannend om te leren.

Toch is kennis van zaken een onmisbaar element voor succes; je hebt tenslotte altijd een voorsprong als je de theorie beheerst; kennis is macht!

Met een training op maat, volledig gericht op de daadwerkelijke onderwerpen die in jouw organisatie van belang zijn, is leren leuk, herkenbaar en direct toepasbaar. Hierdoor verspil je geen tijd, geld en energie in voor jou onnodige zaken en zie je onmiddellijk resultaat.

De problemen waar je gisteren tegenaan liep, zijn jouw trainingsonderwerpen van vandaag.
Jij bepaalt zelf wat belangrijk is!
Je leert in no-time situaties herkennen, en hier effectief op te reageren. Zowel de theoretische kennis, als het goed in de praktijk brengen, leer je snel, op een prettige manier en in een vertrouwde omgeving.

trainen-White-1024x576

Trainen kan individueel of in groepsverband, en zowel in onze trainingslocaties als in-company.

In een gratis kennismakingsgesprek inventariseren we samen waar -in jouw situatie- behoefte aan is. Je krijgt een vrijblijvend voorstel, waarin je precies ziet hoe snel en voor welke kosten je de studie-onderdelen onder de knie hebt.

Jouw ontwikkeling gaat snel, doeltreffend, en met een blijvende toepasbaarheid.
Dat maakt het verschil!

Meer weten? Neem contact op met Guido!

 

Lees verder:
Wanneer is leiderschapstraining doeltreffend? 

Guido is een coach pur sang. Zijn enthousiasme en kennis heeft bij mij veel naar boven gebracht. Hij is er de aanleiding voor dat ik na 22 jaar ambtenaar de keuze heb gemaakt om ondernemer te worden. Door de analyses en begeleiding van Guido heb ik bij mijzelf naar boven weten te halen waarom ik al lang niet gelukkig was en hoe ik weer gelukkig kan worden. Guido is er niet de man naar om langdradige verhalen op je los te laten. Hij is direct en schud je wakker. Je eigen ontwikkeling moet je uiteraard wel zelf ontdekken. Guido helpt je daarbij. En dat is waar Guido het verschil maakt.

Remko an Haack Projectleider at TEAM3.0; Together Everyone Achieves More

>> bekijk alle reviews