Masterclass Succesvol Ondernemen

Speciaal voor ondernemers die no-nonsense, effectief en direct handvatten willen om beter resultaat uit zichzelf, hun medewerkers en hun organisatie te halen, organiseert ondernemerscoach Guido Vermeeren de Masterclass Succesvol Ondernemen.

Nieuwe masterclasses starten regelmatig en ook bij jou in de regio!

Tijdens de masterclass Succesvol Ondernemen leer je alles over effectief en in-effectief gedrag, de succesvolste leiderschapsstijlen en hoe je jouw team kan motiveren. Je leert hoe je aanzienlijk beter met klanten communiceert, de slagingskans van salesgesprekken en offertes vergroot en de gunfactor positief beïnvloed. Ook maak je kennis met de 25 meest succesvolle managementmodellen en kun je na iedere sessie direct jouw nieuw verworven competenties in de praktijk toepassen. En natuurlijk krijg je tips om een succesvolle ondernemer te worden.

Je doet dit, samen met een select groepje mede-ondernemers uit jouw eigen regio, in tien coachingsdagen verspreid over een half jaar, dus gemiddeld één dag per twee weken.

De masterclass Succesvol Ondernemen

 • Ben jij ondernemer, directeur, manager of leidinggevende?
 • Is het resultaat van een organisatie, afdeling of team van jou afhankelijk?
 • Ben en voel jij je verantwoordelijk voor jouw mensen, de bedrijfsdoelstellingen, de targets en de toekomst?
 • Wil je het maximale uit jezelf en je organisatie halen? Jezelf en jouw team effectief en doelgericht laten samenwerken?
 • Zoek je hiervoor praktisch toepasbare handvatten en inzichten?

Dan is de Masterclass Succesvol Ondernemen de sleutel tot het realiseren van jouw doelen! Deze masterclass haalt het beste uit jezelf, je functioneren, je onderneming en je doelstellingen. Je gaat grenzen verleggen en jouw persoonlijke effectiviteit vergroten. Je ontdekt hoe je lastige situaties naar je hand zet en hoe je beter kunt omgaan met medewerkers of met opdrachtgevers. Kortom, je ontwikkelt alle vaardigheden en competenties voor professioneel en succesvol ondernemen! De masterclass wordt afgestemd op je persoonlijke doelstelling en op actuele vraagstukken uit jouw (werk-)omgeving.

Ondernemerscoach Guido Vermeeren

Guido laat ondernemers en managers enorme slagen maken als het gaat om het ontwikkelen van zowel zichzelf als hun organisatie of team. Je leert in korte tijd van middelmatig naar excellent presteren te groeien en dit soepel over te dragen aan je medewerkers.

Omdat jouw eigen persoonlijkheid en drive als basis worden gebruikt voor het effectiviteitstraject leer je geen trucje, maar maak je het je eigen. Hierdoor is er na verloop van tijd geen terugval, zoals je dat na gewone trainingen wel ziet. Je ondernemerscoach leert je om je eigen talenten echt beter en als vanzelfsprekend in te zetten en geeft handvatten om je valkuilen te omzeilen en zelfs naar je hand te zetten.

Wat ga je in deze masterclass doen, beleven, leren, ervaren en toepassen?

 • Zelfkennis:
  Je gaat jouw eigen valkuilen en zwaktes herkennen en leert ze te ontwijken. En je gaat jouw persoonlijke talenten en krachten erkennen en deze veel beter inzetten.
 • Mensenkennis:
  Je wordt bedreven in persoonlijkheids- en gedragsherkenning. Zowel dat van jezelf, van je team, van klanten en dus ook van familie en vrienden. Geen zweverige toestanden, maar onderbouwde, heldere en toepasbare modellen. Inclusief alle handvatten om er in de praktijk ook succesvol mee om te gaan.
 • Ondernemersperceptie:
  Waar staat jouw organisatie in vergelijking tot de concurrentie? Wat zijn jouw Unique Selling Points (USP)? Hoe vergroot je de huidige marktpositie? Hoe vergroot je de marges zonder omzet te verliezen?
 • Senioriteit:
  Je gaat werken op basis van respect en ontzag, in plaats van op basis van functie en gezag. Je groeit tot een gerespecteerd, invloedrijk en charismatisch leider.
 • Zelfstandigheid:
  Jij blijft verantwoordelijk, maar jouw mensen gaan eigenaarschap nemen. Stop met alle ballen in de lucht proberen te houden en leer aansturen, overdragen en delegeren.
 • Leiderschap:
  Je gaat bij iedere medewerker de (voor hem/haar) meest effectieve leiderschapsstijl inzetten. Je zult versteld staan van het effect op je team, als je weet wat je bij de één wel, en bij de ander juist niet moet doen.
 • Motivatie:
  Je leert op een positieve, maar krachtige manier de mensen om je heen te motiveren en stimuleren. Creëer teamgeest, harmonie, gunfactor, eigenaarschap en resultaatgerichtheid.
 • Communicatie:
  Je gaat helder, constructief en professioneel communiceren. Hoe breng je het beste jouw boodschap over en wat is het verschil tussen horen en begrijpen?
 • Commercie:
  Jouw manier van communiceren, omgaan met en invloed op je mensen wordt aanzienlijk effectiever. Dus is het logisch dat jouw empathisch vermogen om klanten beter aan te voelen ook vergroot. De kleine stap om dit commercieel in te zetten slaan we in deze masterclass niet over.
 • Energie:
  Je komt in je kracht en gaat met veel minder moeite veel meer bereiken. Enthousiasme, trots, plezier en slagkracht maken werk leuk! Zo vind je de balans tussen werk en privé!
 • Doel:
  Je gaat jouw persoonlijke en beroepsmatige doelen helder vaststellen en formuleren. Dan zet je de koers uit en leer je focussen en vasthouden. Concretiseer wat je wilt bereiken en dwing je successen af! Natuurlijk is er altijd ruimte om jouw persoonlijke leerdoelen in te brengen of specifieke situaties uit de dagelijkse praktijk als trainingsvoorbeeld te stellen. Ook is het mogelijk om tussentijds een persoonlijk gesprek met jouw ondernemerscoach te hebben. Wederzijds vertrouwen, veiligheid, respect en discretie zijn evident.

Met Minder Moeite Meer Marge? MMMMM….. dat wil ik ook!

Ondernemerscoach Guido Vermeeren

Om op topniveau succesvol ondernemerschap te kunnen doceren, zal een trainer kennis en ervaring moeten hebben van het ondernemerschap, het management, de bedrijfscultuur, het motiveren en leidinggeven en de verantwoordelijkheid voor een organisatie. Naast zijn ervaring als ondernemerscoach en leiderschapstrainer heeft Guido ruim vijfentwintig jaar praktijkervaring als manager, directeur en zelfstandig ondernemer en gaf daarbij leiding aan meerdere teams van verschillende niveaus. En door zijn aangeboren passie voor het ontwikkelen van mensen en teams, zijn energieke persoonlijkheid en zijn rugzak met ervaring en opleidingen, is hij voor velen een prettige, betrouwbare en bekwame sparringpartner die als geen ander in staat is om zich (uit ervaring) te verplaatsen in de positie en de problematiek van een persoon en een organisatie.

De Masterclass Succesvol Ondernemen in het kort

 • Ontwikkel alle vaardigheden en inzichten die een ondernemer nodig heeft. Samen met andere enthousiaste mede-ondernemers groei je op een boeiende en direct toepasbare manier naar een verzie 2.0 van jezelf als ondernemer en leider!
 • Er is regelmatig een vrijblijvende kennismakingsdag in Midden-Nederland. In één dag kom je al heel veel over jezelf, je talenten en valkuilen te weten. Ook leer je veel van de interactie met de andere ondernemers.
 • Je gaat naar huis met heel wat inzichten en pragmatische tools, waarmee je direct in de praktijk aan de slag kunt. En het biedt je de kans om vrijblijvend te kijken of het iets voor je is.
 • Na de kennismakingsdag beslis je in alle rust of je wilt deelnemen aan de eerstvolgende Masterclass Succesvol Ondernemen.
 • De volledige Masterclass betreft in totaal tien bomvolle coachingsdagen, verspreid over een half jaar, dus gemiddeld één dag per twee weken. Je krijgt dus een half jaar professionele begeleiding om jezelf als mens, ondernemer en teamleider te ontwikkelen.
 • Al direct vanaf de start van het traject ontwikkel je jezelf en daarmee ook het rendement van het team en de hele organisatie naar een hoog en professioneel niveau, waardoor er vrijwel altijd sprake is van een bijzonder korte terugverdientijd (ROI).
 • Met Minder Moeite Meer Marge: MMMMM….. dat wil ik ook!!!

Download hier de brochure voor alle informatie.

Ben jij klaar voor meer succes?

Heb jij het gevoel dat het beter kan en moet? Dat je grip wilt krijgen op jouw persoonlijke slagkracht en de motivatie van je team? Dat je nieuwe doelen wilt stellen en waar wilt maken?